3. oktober 2017     -     Quality Hotel View

SKANDINAVISK
 PARTNERLAB

Skandinaviens mødeplads og laboratorium for samarbejde over grænser

Tilmeld dig herlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

(Begrænset antal pladser)

Skandinavisk Partnerlab

Til Skandinavisk Partnerlab den 3. oktober kan du sammen med aktører fra hele Skandinavien blive guidet fra introduktionsstadiet mod at skabe et fremtidigt samarbejde inden for fire forskellige områder: innovation, transport, beskæftigelse og grøn energi.

Hvorfor samarbejde i Skandinavien?

Udforsk samarbejdsområder

Kasper Arentoft fra Mannaz har sagt ja til at skabe rammerne for dagen, hvor I kan udforske mulige samarbejdsområder, identificere fælles løsninger og potentielle projektidéer. Dagen bliver en kombination af inspiration, scenarier og information.

Kasper er seniorkonsulent i Mannaz, som er et af skandinaviens førende konsulenthuse, og har bred erfaring med nordisk ledelses- og organisationsudvikling på tværs af grænser. Kasper har arbejdet for blandt andre Nordisk Ministerråd, Region Skåne, Postnord, Malmö Stad og Nordea.

Læs mere om Mannaz.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kasper Arentoft er seniorkonsulent hos Mannaz.

Kasper Arentoft har sagt ja til at lede slagets gang. Kasper er seniorkonsulent hos Mannaz og arbejder med projektledelse, forandringsarbejde og innovation. Foto: Jenny Leyman

Søg EU-midler til samarbejde

På dagen kan du også lære mere om at søge midler til skandinaviske samarbejdsprojekter fra Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, som giver EU-støtte til skandinaviske samarbejdsprojekter. Sammen guider vi dig igennem, hvordan du kan tage den første kontakt, starte et samarbejde og sikre en effektiv gennemførsel af projekter med partnere i andre skandinaviske lande.

Sådan går du fra idé til projekt

Praktisk information

Om dagen

Tid: 10-16 (morgenmad 9-10)

Sted: Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö, Sverige. Hotellet ligger ved Hyllie Station, 14 minutter med tog fra Kastrup Lufthavn. OBS: Hotellet er ændret fra tidligere.

Mad og drikke: Morgenmad, kaffe/the, snacks og frokost indgår

Pris: Arrangementet er gratis

Vil du med?

Tilmeld dig herlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Foreløbigt program

09.00-10.00 Morgenmad, registrering – og mingel

FORMIDDAG

VELKOMMEN – og en skandinavisk ”morgen teaser”

UDFORSKNING – med fokus på behov, muligheder og de gode eksempler. Arbejdet sker i grupper og tager udgangspunkt i arbejdsspørgsmål formuleret fra indsendte ideer/behov/kommentarer fra tilmelding

LIVE! – opsummering, spørgsmål og input… på storskærm

Frokost

EFTERMIDDAG

INSPIRATION – hvorfor (og hvordan) samarbejde på tværs af grænser? Hvad er mulighederne, de gode eksempler – og hvorfor er det nogen gange så pokkers besværligt?

KONKRETISERING – identificering af fælles løsninger, muligt samarbejde og potentielle projektideer

GALLERI! – en rundtur i ideer, potentielle projekter… og samarbejde.

FARVEL OG TAK – hvad så nu?

I løbet af hele dagen er der mulighed for at mødes med rådgivere fra Interreg – for sparring, inspiration og svar på spørgsmål i forhold til dagens arbejde – samt med mulighed for at booke et møde for videre rådgivning.

Vi opfordrer til at du tager mobiltelefon med… den kan muligvis komme i brug.

enter from left wait .5s move 25px

EU støtter samarbejde i Skandinavien

Skandinavisk Partnerlab er arrangeret af Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Vi er et EU-program, der støtter projekter mellem danskere, svenskere og nordmænd, som vil løse fælles udfordringer inden for fire indsatsområder i perioden 2014-2020: innovation, transport, beskæftigelse og grøn energi.

Læs mere om de fire indsatsområder.länk till annan webbplats

Forbundet af hav og historie

Området omkring Öresund, Kattegat og Skagerrak har flere end ni millioner indbyggere, to hovedstæder, flere end 30 universiteter og er forbundet af hav. Området har derudover en fælles historie, der går mange tusinder af år tilbage.

For at søge støtte til et projekt, skal du befinde dig inden for området Öresund-Kattegat-Skagerrak, eller du kan være en national organisation i Sverige, Danmark eller Norge, der vil gavne området med dit projekt.

Du har idéerne

Du kan læse mere om dine muligheder for at søge støtte til dit projekt ved at klikke rundt på www.interreg-oks.eu. Husk på, at det er dig, der har idéerne og muligheden for at gøre vores samfund til et bedre sted. Så tænk på, hvad du vil forandre.

Test, om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er noget for dig.länk till annan webbplats