Grænseløse peptalks: Hvad kan EU-penge bruges til?

Vidste du, at du kan få EU-penge til at gå over grænsen i Skandinavien? Kom og mød vores projekter.

Kræver søvnapnø en fælles dansk-svensk behandling og hvordan kan svensk-dansk samarbejde føre til udviklingen af en metode for at opdage diabetes tidligere? Går det at udvikle en fælles praktikmodel for unge i erhvervsuddannelser og kan et stærkere kooperativt erhvervsliv være med til at styrke demokrati og mere bæredygtigt erhvervsliv i Øresundsregionen? Hvordan kan vi blive bedre til at anvende de store forskninganlæg ESS & MAX IV og er der synergier til Tyskland her? Og hvordan kan en øget anvendelse af biomasse bidrage til mere grøn omstilling og hvordan kan svenske og danske kommuner blive bedre til at anvende data og digital teknik på vejen mod en større bæredygtighed?

Vi inviterer til en række korte pep-talks den 15. juni klokken 16:15 - 18:00. Kom og få overblik over, hvad EU-penge egentlig kan bruges til og få mulighed for efter eventet at møde projektaktørerne.

Interreg Öresund- Kattegat-Skagerrak giver støtte til projekter, som vil løse fælles samfundsproblemer. Vi har en pulje på 140 millioner euro 2021-2027.

Du finder os på Folkemødet 2023

Kom og mød projekter, som går over grænsen for at løse fælles samfundsproblemer i Skandinavien.