Vær med til at skabe EU's fremtid

Har du holdninger til fremtidens EU? Læs med her og find ud af, hvordan du kan gøre en forskel ved at deltage i EU's høring om Interreg efter 2027.

Spørgeskemaet er din direkte linje til at påvirke udviklingen i Danmark, Sverige og Norge. Ved at dele dine ideer, bekymringer og visioner kan du være med til at skabe det fremtidige samfund og samarbejde mellem Danmark, Sverige og Norge, som du ønsker.

Hvorfor spørger vi om fremtiden nu?

Diskussionen om fremtidens Interreg-programmer er allerede i gang centralt i EU. Ved at svare på spørgeskemaet kommer din holdning til at påvirke fremtidens Interreg-programmer direkte inden beslutninger er taget. Du kan blandt andet svare på, hvilke emner, du synes er vigtige at samarbejde om i fremtiden.

Spørgeskemaet er tilgængeligt frem til den 31. oktober 2024.

Gå til spørgeskemaet

Hvad er Interreg?

Miljøudfordringer, arbejdsløshed og barnløshed er eksempler på samfundsproblemer, som ligner hinanden i hele Skandinavien. Derfor bør de løses i fællesskab. Danmark, Sverige og Norge har valgt at indgå i et EU-program, hvor aktører kan få penge til at løse udfordringerne ved at arbejde sammen #overgransen: Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Fra 2021-2027 kan aktører få finansieret op til 60 procent af projekter med partnere i Sverige og Norge. De kan søge fra en pulje på over 1 milliard danske kroner inden for fire temaer: Grænseløst Arbejdsmarked, Innovation og Entreprenørskab, Transport og Mobilitet og Grøn Omstilling.

Læs mere om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Hjalp informationen på siden dig?