Dela med er av resultaten

För Interreg Öresund-Kattegat-Skagerraks fortlevnad är det avgörande att projekten kan visa upp konkreta resultat.

Det är därför viktigt att sprida gemensamma, välunderbyggda budskap om den samhällsnytta som Interreg skapar genom att lyfta fram projektens resultat och ambitioner. Tips och råd kring hur ni skapar budskap för ert projekt finns på sidan Få hjälp med att formulera era budskap.

Mjuka berättelser och konkreta fakta

På interreg-oks.eu levandegör Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ett urval av de resultat som projekten åstadkommer. Innehållet kommer till stor del från projektens kommunikation. Kanske kan artiklarna inspirera er?

Vi ber återkommande alla pågående projekt att uppskatta sina uppnådda resultat inom olika samhällsområden, kopplat till de Globala målen. Svaren sammanställer vi till statistik som ligger till grund för vår resultatkommunikation. Era svar gör skillnad!

Spridning i sociala medier

På webbplatsens startsida hittar du vår "sociala medier-vägg". Vi har ett system som samlar innehåll som ni delar på era sociala medier, om ni använder hashtaggen #overgransen. Vi vill gärna ta del av era berättelser och resultat och sprida dem vidare i vårt nätverk.

På Instagram och Twitter är det tillräckligt att använda #overgransen i era inlägg. På Facebook och Linkedin behöver ni också göra omnämningar av våra respektive profilsidor.

Våra sidor på sociala medier

Hjälpte informationen på sidan dig?