Påbörja ansökan

Aktuella ansökningsomgångar inom Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak publiceras i vår kalender.

Aktuella utlysningar

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak tar emot ansökningar om huvudprojekt under särskilda ansökningsomgångar, men våra rådgivare är tillgängliga för rådgivning och återkoppling året runt. Utkast till en projektansökan behöver vara oss tillhanda senast två veckor före en ansökningsfrist för att vi ska kunna ge er återkoppling.

För er som vill ansöka om förprojekt

Vi tar löpande emot ansökningar om förprojekt. Det är i e-tjänsten Min ansökan ni lägger in allt som ska ingå i er projektansökan. Ansökningsformuläret består av olika kapitel med frågor som ska fyllas i och till varje fråga finns informationstexter och förklaringar av vad som ska ingå i svaren.

Sommarstängt

Mellan 16 juni och 14 augusti 2023 är det stängt för ansökningar om förprojekt. Välkommen med er ansökan före eller efter dessa datum.

Så ansöker ni

För att kunna fylla i ansökan behöver ni läsa programhandboken, där regelverket och vägledning till indikatorer finns.

Vägledning till Min ansökan, mallar till bilagor som ska läggas till ansökningen och andra dokument och filer, finns bland våra verktyg.

Upprätta ett konto, och den ansökan ni vill skicka in, i Min ansökan.

För norska partner

Norska partner ska registrera sig på Regionalforvaltning.no och göra en separat ansökan där. Vägledningsfilmen Regionalforvaltning for ØKS finns på sidan Verktyg.

Hjälpte informationen på sidan dig?