Visa resultat med konceptet Vi går över gränsen

För att vi tillsammans ska kunna visa vilken nytta EU-finansierade medel verkligen gör i samhället lanserar vi konceptet "Vi går över gränsen". Så här kan du bidra till det.

Det finns ett tydligt behov av att bättre nå ut och berätta om de resultat som har uppnåtts inom Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak - både till beslutsfattare men också ytterst till medborgaren.

Ambitionen är att involverade ska kunna återberätta och visa upp programmets resultat och ambitioner på ett sätt så att det stannar kvar hos mottagaren - både i text och i bild.

Vill du med oss på resan?

För att samla resultaten har vi skapat webbplatsen overgransen.eu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Besök webbplatsen. På sidan För dig i ett projek Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.t kan du ladda ner vårt "toolkit". Det är en vägledning i hur konceptet kan användas av dig som projektaktör. Många projekt inom ramen för programmet har begränsade resurser. Därför finns flera möjligheter att anpassa och utveckla er kommunikation efter vårt koncept.

Nedan kan du se det webinarium som Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ordnade i december 2018. Webinariet, som hölls både på danska och svenska, är en genomgång av konceptet Vi går över gränsen utifrån nämnda toolkit.

Webinar på dansk

Webinariet på svenska

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300