Kickoff för Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2021-2027

Har du en idé till ett projekt? Vi har EU-pengar som kan förverkliga den. Kom till Malmö den 3 maj och få inspiration, kontakter och vägledning till din projektansökan.

Vi som arrangerar dagen är Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak – ett EU-program som medfinansierar projekt som vill lösa gemensamma utmaningar i Skandinavien, genom att arbeta tillsammans över gränsen. När vi senare i år öppnar upp för projektansökningar har vi en ny pott med EU-pengar som ska göra nytta inom fyra olika områden. Vi räknar med attöppna för ansökningar efter sommaren 2022.

Detta vill vi uppmärksamma och fira genom att bjuda in till kickoff den 3 maj. Evenemanget riktar sig till dig som vill söka pengar hos oss för att driva projekt. Du kan exempelvis representera en statlig myndighet, region, kommun eller non-profit-organisation.

Program

Med reservation för ändringar.

Förmiddag

09.00-10.00 Registrering och kaffe samt lättare frukost.

10.00-10.15 Välkommen med programchef Magnus Schönning.

10.15-11.00 Cracking the Scandinavian Code med Julien S. Bourrelle.

Se en video med Julien Bourrelle

11.00-11.30 Vilka utmaningar kan vi lösa genom att gå över gränsen? med Eskil Mårtensson, Region Skåne, Carin Peters, Region Skåne, Peder Bang, Region Midtjylland och Jon Halvard Eide, Agder Fylkeskommune.

11.30-12.30 Lunch med möjlighet till att nätverka.

Eftermiddag

12.30-14.30 Workshop för er som är intresserade att söka pengar till ett projekt, samt information om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

14.30 Information om deadlines och framtiden.

Hitta till eventet

Evenemanget hålls på andra våningen på Quality Hotel View Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Malmö Hyllie som ligger mindre än 50 meter från Hyllie station. Adressen är Hyllie stationstorg 29.

Tåg

Ta Pågatåg eller Öresundståg och gå av på Hyllie station.

Buss

Från Malmö C går det också att ta stadsbuss 8. Gå av på hållplats Hyllie.

Från Copenhagen Airport

Öresundståg i riktning mot Malmö. Gå av på Hyllie station.

Anmälan

Anmälan är stängd.