Netværkstræf for Interreg-projekter 2019

2.-3. oktober 2019 i København

Velkommen

Vi i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at gennemføre dit projekt og opnå langsigtede resultater, der lever videre efter projektslut. Derfor inviterer vi for fjerde år i træk projektledere, økonomer og kommunikatører til at mødes og sammen tale om de muligheder og udfordringer, et Interreg-projekt indeholder, når det kommer til at skabe varige forandringer og innovationer i ÖKS regionen.

Kom tæt på andre projektaktører til netværksmiddag, inspirationsoplæg og erfaringsudveksling i løbet af to forhåbentligt givende dage i København.

Vi glæder os til at se jer i oktober.

Glade hilsener
Medarbejderne i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

FÅ SUCCES - OGSÅ PÅ LANG SIGT

Tema for årets netværkstræf bliver forankring og langsigtede resultater, og vi starter allerede den 2. oktober med at gå i dybden og lære mere. Vi vil her blive præsenteret for Half Double metoden. Half Double metoden er et projektværktøj, der er udviklet for at øge træfsikkerhed, tempo og effekt af de udviklings- og innovationsaktiviteter, der foregår i projektform. Metoden er udviklet af Implement Consulting Group, Industriens Fond, tre universiteter, 17 pilotprojektpartnere og et community på flere hundrede passionerede projektfolk.

I nedenstående video finder du en kort introduktion til Half Double metoden

Vil du med?

Tilmeld dig herlänk till annan webbplats 

Program

2. OKTOBER


15.30-16.00 REGISTRERING OG KAFFE

16.00-18.00 EFTERMIDDAG OG AFTEN

FÅ SUCCES - OGSÅ PÅ LANG SIGT: Hvordan kan vi øge succesraten på halv tid? 

Michael Ehlers fra Implement Consulting præsenterer Half Double metoden.

18:00-20:30: Middag


3. OKTOBER


9:00- 12:00

FAELLES INTRODUKTION FOR DAGEN

PROJEKTER FORTÆLLER: Vores udfordringer og indhøstede erfaringer.

INPUT FRA INTERREG: Interreg giver input til, hvordan strategisk kommunkation kan bidrage til at projekter lever videre efter Interreg.

12.00-13.00 Frokost

13.00-15.00 EFTERMIDDAG

FÆLLES WORKSHOP: Udfordringer og opskrift på succes.

SENEST NYT FRA INTERREG ÖKS

AFSLUTNING OG TAK FOR IDAG

14.30-15.00 – Kaffe


Praktisk information

Om dagen

Dato: 2.-3. oktober 2019

Tid: Inspirationsoplæg og netværksmiddag klokken 16:00-20:30 den 2. oktober. Netværkstræf klokken 9.30-15 den 3. oktober. Registreringen åbner klokken 15.30 dag 1 og klokken 9.00 dag 2.

Sted: IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V, Danmark. Konference centret ligger ca. 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Tilmeldingsfrist: den 9. september 2019 - via ovenstående link.

Hvem kan deltage: Som udgangspunkt kan I tilmelde tre personer per projekt. Arrangementet er primært for projektledere, økonomer og kommunikatører i igangværende Interreg-projekter.

Overnatning: Deltagere sørger selv for udgifter til rejse og ophold. Der er en række hoteller, i gå afstand, både fra konference stedet og Københavns Hovedbanegård.

Mad og drikke: Netværksmiddag, morgenmad, kaffe/the, snacks og frokost indgår.

Pris: Arrangementet er gratis

enter from left wait .5s move 25px

EU støtter samarbejde i Skandinavien

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er et EU-program, der støtter projekter mellem danskere, svenskere og nordmænd, som vil løse fælles udfordringer inden for fire indsatsområder i perioden 2014-2020: innovation, transport, beskæftigelse og grøn energi.

Se de projekter, som får støtte.

Forbundet af hav og historie

Området omkring Öresund, Kattegat og Skagerrak har flere end ni millioner indbyggere, to hovedstæder, flere end 30 universiteter og er forbundet af hav. Området har derudover en fælles historie, der går mange tusinder af år tilbage.

Du har idéerne

Du kan læse mere om dine muligheder for at søge støtte til dit projekt ved at klikke rundt på www.interreg-oks.eu. Husk på, at det er dig, der har idéerne og muligheden for at gøre vores samfund til et bedre sted. Så tænk på, hvad du vil forandre.

Test, om Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak er noget for dig.länk till annan webbplats