Interreg i fremtiden (2021-2027)

Du vil også kunne søge støtte til samarbejde mellem skandinaviske aktører i perioden 2021-2027. Lige nu er vi ved at skrive det nye program for Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Vær dog opmærksom på, at tidspunkterne kan ændres løbende. 

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Hvad kan du?

  Det er endnu ikke lagt fast, hvilke områder du kan søge støtte inden for. Men der findes et forslag, som i skrivende stund er under behandling.

  Forslaget indeholder fire områder:

  1. Innovativ region for en smart og bæredygtig økonomisk transformation
   Her lægges vægt på innovation med fokus på virksomheder. Projekter inden for dette prioriterede område skal fokusere på at styrke den globale konkurrenceevne i Øresund, Kattegat og Skagerrak, have en klar grænseregional merværdi og en stærk tilknytning til de fælles fokusområder som grøn omstilling og sundhedsvidenskab.
  2. Bæredygtig cirkulær og klimasmart region
   Dette område vil fokusere på vedvarende energi, cirkulær økonomi og forebyggelse samt tilpasning til klimaændringerne.
  3. Sammenhængende region med bæredygtig mobilitet
   Fokus er her på at udvikle et mere bæredygtigt og effektivt transportsystem i regionerne.
  4. Grænseløs arbejdsmarkedsregion
   Dette inkluderer projekter, der arbejder for at videreudvikle det fælles, grænseregionale arbejdsmarked og for at sikre et fremtidigt, kompetent marked med global tiltrækningskraft.

  Vores rådgivere hjælper dig gerne, når du vælger en indsatsområde til dit projekt - og med andre dele af ansøgningsprocessen. Kontakt os via denne formular, så hjælper vi dig videre.länk till annan webbplats