2021-2027: Forbered dig i et Brobyggerprojekt

Vil du søge midler fra os i fremtiden? Så kan du allerede nu søge midler til et kortere Brobyggerprojekt, hvor du kan forberede et nyt projekt i perioden 2021-2027.

Det er endnu usikkert, hvornår vi kan åbne for ansøgninger i det nye Interreg-program, som skal løbe fra 2021-2027. Derfor har vi gjort det muligt for dig at søge midler til et såkaldt Brobyggerprojekt.

Her kan du bygge bro ind i næste programperiode ved at drive et kortere projekt med fokus på fremtiden. På den måde er du helt klar til at søge midler fra os, når vi åbner det nye program.

- Vi ved, at mange gerne vil fortsætte med at lave projekter i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Ved at lave et Brobyggerprojekt kan projekter holde tanker og medarbejdere igang - så der er plads til at tænke nyt frem mod næste programperiode, siger Magnus Schönning, programchef for Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Læg grundstenene med et Brobyggerprojekt

Brobyggerprojektet kan vare i op til et år, og du kan få 100.000 euro af Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak til at drive projektet. Brobyggerprojekterne skal have fokus på den kommende programperiode 2021-2027.

- Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne mulighed, og vi håber at mange både nye og erfarne aktører vil kontakte os for at høre mere om mulighederne i Brobyggerprojekter, siger Magnus Schönning.

Læs mere om Brobyggerprojekter. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.