En lun julehilsen: Millioner til Öresund-Kattegat-Skagerrak

EU-Kommissionen har valgt at sige ja til Interreg-programmet for Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020. Første ansøgningsomgang forventes åbnet i slutningen af februar.

Fremtidige projektmagere i Danmark, Sverige og Norge kan gå glade på juleferie. EU-Kommissionen har nu godkendt Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2014-2020. Det betyder, at projektmagere kan søge om støtte til projekter inden for de fire indsatsområder innovation, grøn økonomi, transport og beskæftigelse. Projekter kan søge fra en samlet pulje på cirka 143 millioner Euro.

Godkendelse er længe ventet

Politikere og embedsmænd har siden 2012 arbejdet med at forberede det nye program.

”Vi er meget glade for endelig at kunne melde ud, at programmet er godkendt. Nu kan vi også i perioden 2014-2020 støtte projekter, der vil løse fælles udfordringer ved at samarbejde over landegrænser som mentale barrierer,” siger Stefan Larsson, som er chef for forvaltende myndighed i Malmö.

Søg støtte inden for fire områder

Projektmagere kan søge støtte inden for fire områder; innovation, grøn økonomi, transport og beskæftigelse. Deltagere i projekter fra Danmark og Sverige kan søge fra en pulje på 127, 6 millioner Euro, mens deltagere fra Norge kan søge fra en pulje på 15,8 millioner Euro. Du kan maksimalt få 50 procent af dine omkostninger i projektet dækket.

Læs mere om de fire indsatsområder her.

GOD JUL OG GODT NYTÅR

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ønsker jer alle en varm og glædelig jul og et festligt nytår.

Vi ses til nye grænseoverskridende oplevelser og projekter i 2015.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300