Vill du jobba med oss?

Vi söker lösningsorienterad handläggare till Göteborgskontoret.

Om tjänsten

Du kommer arbeta i EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak som syftar till att främja tillväxt och sysselsättning i 15 regioner i Danmark, Norge och Sverige. Det gemensamma sekretariatet har 16 anställda, med kontor i Göteborg, Köpenhamn och Malmö. Programgeografin sträcker sig från Kristiansand i sydvästra Norge till södra Jylland, Vänerns sydkust och Bornholm. I området bor ca 9 miljoner människor, i ca 280 kommuner.

Som handläggare arbetar du kvalificerat med projektrådgivning. Du handlägger och bereder ärenden. Du är drivande i hela projektledningsfasen, allt från tidig projektidé till avslut, projektomhändertagande samt resultatuppföljning. Tjänsten innehåller internt lagarbete, nära och tät dialog samt föredrag och presentationer för och med potentiella projektägare, programmets 15 regioner och andra aktörer av vikt för programmets genomförande.

Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Examen från universitet/högskola inom områdena samhällsvetenskap, humaniora eller motsvarande
  • Mycket god kännedom och erfarenhet av olika EU-program
  • Goda EU-kunskaper
  • Erfarenhet av att arbeta i flerspråkiga miljöer (framförallt danska och norska)
  • Erfarenhet av elektroniska handläggningssystem
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Följande erfarenheter eller kunskaper är en merit: 

  • Vana av att arbeta med EU-projekt
  • Vana av att arbeta med många olika sorters projektägare från såväl offentlig som privat sektor
  • Vana av att arbeta i Adobe

Som person är du flexibel, drivande och lösningsfokuserad. Du är analytisk, kommunikativ och självgående. Du är noggrann och skapar goda relationer och bidrar till en god samverkan internt och externt. 

Vår medarbetar- och chefspolicy uttrycker de förväntningar vi har på alla medarbetare. Läs mer på tillvaxtverket.selänk till annan webbplats.

Anställningsform och sista ansökningsdag

Anställningen är ett vikariat med tillsättning så snart som möjligt dock längst t.o.m. 170831. Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2016. Placeringsort Göteborg.

Mer information och kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Schönning tfn +46 (0)8- 681 65 79. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-strateg på Tillväxtverket Annika Paulsson, tfn +46 (0)8-681 91 62. Fackliga företrädare är Maud Persson, Saco, tfn +46 (0)8-681 93 36 och Daniel Madsén ST, tfn +46 (0)8-681 95 62.

Tillväxtverket och Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

I rekryteringen har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från annonsförmedlare- eller försäljare.

Välkommen med din ansökan för att skapa din och Sveriges framtid!

Ansökningstiden för den här tjänsten har nu gått ut.