Webbinarier om transport, grön ekonomi och för dig som arbetar i en kommun

Den 30 augusti arrangerar vi på Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak tre webbinarier för dig som vill veta mer om vårt program. Missa inte det.

Webbinarierna är gratis och hålls online för att så många som möjligt ska kunna delta. De riktar sig till dig som vill veta mer om vårt program och vilka möjligheter det finns för din organisation att söka medel från oss.


10.30-11: För dig som arbetar i en kommun

Det första webbinariumet är mellan kl 10.30 till 11 och riktar sig till dig som arbetar i en kommun och vill veta mer om era möjligheter att söka medel från oss. Exempelvis möjliggör finansiering från vårt program att ni kan arbeta i mer långsiktiga projekt, men också att ni får ta del av kunskaper och erfarenheter från kommuner i era grannländer. Detta och mycket mer kommer vår rådgivare Lone Hylander att berätta mer om.


13.30-14: För dig som arbetar med grön ekonomi eller hållbar energi

Det andra webbinariumet riktar sig till dig som arbetar med grön ekonomi eller hållbar energi. Mellan kl 13.30 till 14 berättar våra rådgivare Linda Reinholdsson och Peter Lundberg mer om varför vi behöver arbeta över gränserna inom just hållbar energi, men också om era möjligheter för att söka medel från oss. De klargör vad programmets tre specifika mål innebär och vilka krav vi har.


14.30-15: För dig som arbetar med transport och infrastruktur

Slutligen kommer Lone Hylander mellan kl 14.30 till 15 att berätta mer om hur ni som arbetar med transport och infrastruktur kan söka medel från oss. Hon kommer också att ge exempel på tidigare projekt och förtydliga vad våra prioriterade mål inom transport innebär.

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Så anmäler du dig

    Du kan anmäla dig till ett eller flera webbinarier härlänk till annan webbplats. Du kan också gå direkt till webbinariet på http://tillvaxtverket.se/livesandninglänk till annan webbplats.