Ansökan är öppen

Höstens ansökningsomgång är öppen mellan 22 augusti och 23 september 2016. Du kan söka medel inom alla tre delgeografier och inom de tre insatsområdena grön ekonomi, transport och sysselsättning.

30 projekt har hittills godkänts av Interreg Öresund-Kattegat Skagerrak för programperioden 2014-2020. Vi ser nu fram emot nya projektansökningar.

- Vi är som alltid förväntansfulla inför den här ansökningsomgången. Vi ser fram emot flera spännande projektansökningar och hoppas särskilt på ansökningar inom insatsområdet Transport, säger Magnus Schönning, programchef för Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. 


Information för dig som vill ansöka

För den som vill ha hjälp med sin ansökan anordnar vi de kommande veckorna tre ansökningsseminarier i Köpenhamn, Göteborg och Kristiansand (du hittar mer information om dem i vår kalender). Är du intresserad av att söka medel från oss, men inte redo att ansöka redan nu anordnar vi den 30 augusti även tre webbinarier där vi hoppas kunna inspirera och svara på frågor.

- Genom att arrangera webbinarier hoppas vi att så många som möjligt ska kunna delta på ett smidigt sätt. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att få information om vårt program. Vill du ha ännu mer information är du alltid välkommen att kontakta någon av våra rådgivare, säger Magnus Schönning. 


Kommande ansökningsomgångar

Nästa ansökningsomgång öppnar i januari 2017. Under 2017 har vi två ansökningsomgångar.

  • Ansökningsomgång 2017:1: öppnar 23 januari och stänger 17 februari
  • Ansökningsomgång 2017:2: öppnar 14 augusti och stänger 15 septembe

Du kan inte söka medel för insatsområdet Innovation under ansökningsomgång 2017:1. Information om vilka programgeografier och insatsområden som är öppna under kommande ansökningsomgångar kommer meddelas så snart beslut har fattats.