Interreg har fået nyt logo

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak har fået nyt logo. Du kan læse mere om krav til anvendelse af logoet herunder.

Det gamle logo for programmet er den 26. april 2016 erstattet med et nyt. 

EU-regelværket siger, at EU-emblemet (EU-flaget og teksten EUROPEAN UNION) som minimum bør have samme højde eller bredde som andre logoer. For at gøre det lettere at anvende logoet, har vi derfor flyttet flaget og gjort det større.

Det gamle logoDet nye logo


Sådan bruger I logoet

Logoet for Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak skal findes på al materiale, I producerer i projektet med støtte fra programmet. Det gælder eksempelvis hjemmeside, brochurer, rapporter og lignende. Logoet skal have minimum samme højde som andre logoer og en minimumsbredde på 38,1 mm. Logoet skal altid være tydeligt og passende i forhold til produktets størrelse.

Læs mere om krav til brug af logoet.

Har I allerede produceret markedsføringsmateriale?

I bør skifte logoet ud på såkaldte ”levende” materialer som hjemmeside og webproduktioner, så I følger EU-reglerne. Allerede trykt markedsføringsmateriale bør også følge EU-reglerne og størrelsesforholdet mellem EU-emblemet og andre logoer. Reglerne siger, at EU-emblemet skal have minimum samme højde eller bredde som andre logoer.

I kan læse mere om reglerne her.länk till annan webbplats

Har I anvendt programmets logo til at lave jeres eget logo, kan I vælge at beholde det, som det ser ud. I bør dog også være opmærksomme på at følge reglerne om EU-emblemets størrelse her.

Har I spørgsmål til logoet, kan I kontakte kommunikationsansvarlig Lise Moltved på lise@interreg-oks.eu.