Om webbplatsen

Vårt mål är att webbplatsens innehåll ska vara tillgängligt för så många som möjligt, oavsett teknisk utrustning eller eventuell funktionsnedsättning.

Om kakor

På interreg-oks.eu används kakor. Du kan läsa mer om hur kakor hanteras på sidan om kakor.

Så behandlas dina personuppgifter

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak har Tillväxtverket som förvaltande myndighet. Aktuell information rörande personuppgifter, om dina rättigheter och hur du kan klaga finns därför på Tillväxtverkets webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Innehåll

Texter på webbplatsen omfattas av normal upphovsrätt. Det är självklart tillåtet att citera materialet så länge som källan anges. Du får däremot inte ändra i texterna eller använda dem, helt eller delvis, i något kommersiellt syfte utan skriftligt tillstånd från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Bilder får inte användas utan tillstånd från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak. Flertalet är hämtade från fria bildbanker.

Synpunkter

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak strävar efter att förbättra oss och därför är dina synpunkter och förslag viktiga för oss. Skicka gärna in dina synpunkter.

Struktur och design

Interreg-oks.eu består av en huvudwebbplats som är tillgänglig på svenska, danska och norska. Det finns också en underwebbplats för programhandboken, som omfattar det regelverk som gäller för projekt som får sin medfinansiering från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Det finns flera sätt att hitta innehåll på webbplatsen. På sidan Sök kan göra fritextsökningar och även filtrera resultaten. Observera att sökomfånget endast omfattar den språkdel du befinner dig på. Även programhandboken och dess språkdelar har separata sökomfång.

Du kan även använda menyer på webbplatsen eller trycka/klicka dig in till innehåll från startsidan. Det går även söka sig in via sökmotorer till innehåll på webbplatsen.

Webbplatsen är byggd utifrån så kallad responsiv design. Det betyder att den fungerar i mobiltelefon, surfplatta och dator. Interreg-oks.eu bygger på moderna standarder och väl beprövad funktionalitet.

Tillgänglighet

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak följer "Vägledning för webbutveckling" Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., de officiella riktlinjerna för arbete med webbplatser i offentlig sektor. Läs mer om tillgänglighet i vår tillgänglighetsredogörelse.

Språkväljaren

En funktion på interreg-oks.eu är möjligheten att välja språk. Vår målsättning är att beständigt innehåll på webbplatsen ska finnas tillgängligt på svenska och danska. Beständigt material är sådant som sällan ändras.

Till ej beständigt innehåll räknas exempelvis nyheter, kalenderhändelser och kampanjsidor. Detta innehåll kan också finnas tillgängligt på flera språk, beroende på resurser och prioritet.

En enklare variant av webbplatsen ska finnas på norska, respektive engelska.

Textstorlek och zoom

Du använder webbläsarens inbyggda funktion för att ändra teckenstorleken eller zooma. Det gör du på olika sätt beroende på vilken webbläsare och vilken enhet du använder.

Tangentbordsnavigering

Istället för att använda mus kan du navigera med hjälp av tangentbordet. Webbplatsens innehåll har en logisk ordning för att underlätta för dig som navigerar med tangentbordet.

Utskrifter

Alla sidor är ”utskriftsvänliga”, vilket innebär att de kan skrivas ut på papper med skrivare, eller som pdf med hjälp av din enhets pdf-skrivare.

Webbläsare

Webbplatsen är byggd för att fungera med alla moderna webbläsare.

Hjälpte informationen på sidan dig?