Tillgänglighetsredogörelse

EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak står bakom webbplatsen interreg-oks.eu. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den.

Det här dokumentet beskriver hur interreg-oks.eu uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt för mer information.

Kontakta oss om du inte kan använda delar av webbplatsen

Om du behöver innehåll från interreg-oks.eu som inte är tillgängligt för dig kan du meddela oss. Svarstiden är normalt två arbetsdagar.

Du kontaktar oss via formuläret nedan.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss via formuläret så att vi får veta att problemet finns.


Beskriv upplevd brist eller gör en förfrågan om tillgängligt material.

Ange din e-postadress.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och påtala det.

Teknisk information om webbplatsers tillgänglighet

Den här webbplatsen är nästan helt förenlig med nivå AA i standarden Web Content Accessibility Guidelines version 2.1. Vilket innehåll som inte är tillgängligt beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt

Infografik. Infografik är inte helt tillgänglig, utan når upp till nivå AA version 2.0 av Web Content Accessibility Guidelines. Leverantören arbetar, enligt egen utsago, på att nå upp till version 2.1.

Dokument. Vissa dokument, i framför allt pdf- och excelformat, är inte tillgänglighetsanpassade. Vi arbetar fortlöpande på att åtgärda detta.

Övrigt

Upptäcker ni att vår tillgänglighet brister i andra områden är ni välkomna att kontakta oss.

Hur vi testat webbplatsen

Webbplatsen lanserades 2022-05-03 och har producerats med en uttalad intention att uppfylla lagen om tillgänglighet. Innehåll har producerats och publicerats med tillgänglighet i åtanke.

Senaste datum för självskattning: 2022-05-02

Hjälpte informationen på sidan dig?