Interreg deltager i konference om nordisk samarbejde

Magnus Schönning samt de nordiske flag

Programchef Magnus Schönning deltager i Nordisk Ministerråds konference i Halden, Norge. Foto: Interreg og NN – norden.org

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak deltager, når Nordisk Ministerråd samler de 8 ministre til en højaktuel konference om regionernes rolle i Norden den 27. juni 2022

Programchef Magnus Schönning deltager i konferencen for at fortælle om formålet med Interreg programmerne, Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak og det grænseoverskridende merværdi sidstenævnt bidrager med.

­- Jeg ser frem til konferencen. Interreg programmerne er jo til for borgerne i programområderne. Jeg vil fortælle om Interreg generelt samt de muligheder, der er for regionerne i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak programmet med udgangspunkt i konkrete eksempler på projekter og de resultater de har opnået under programperioden 2014-2020. Jeg vil også benytte lejligheden til at fortælle om den nuværende programperiode for 2021-2027, siger programschef Magnus Schönning. 

Der sættes skarpt ind på regionernes rolle i norden. Norske udviklingsminister Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim er vært for konferencen, som finder sted i Halden, Norge.

For uden for de 8 ministre i Nordisk Ministerråd og programchef Magnus Schönning deltager også repræsentanter fra Vikens Fylkeskommune, Västra Götalandsregionen samt Region Hovedstaden.